Спортските обложувалници „Sport Life“ ги објавија коефициентите за претстојната филмска манифестација - оскари.

Во оваа обложувалница, доколку уплатите 1 евро и притоа типувате дека Медена земја ќе добие оскар за најдобар документарен филм ќе добиете 13 евра, додека пак, доколку уплатите 1 евро дека Медена земја ќе биде прогласен за најдобар странски филм ќе добиете дури 30 евра.

Во продолжение коефициентите и за останатите номинирани категории.


Администратор
25/01/2020 23:59