Факти на денот:

1. Зоран Заев и Вице Заев учествувале во купување на гласови.

2.Скандалот со лиценците за марихуана продолжува. Заев доделил лиценци на синот на пратеник и финансиер на СДСМ.

3. Заев и СДСМ го кочат Законот за јавно обвинителство, на мала врата сакаат да ги протуркаат нивните предлози, без суштинска расправа и промени.

4. Македонија е најкорумпирана држава во регионот и Европа, за тоа виновни се Зоран Заев и СДСМ.

5.СДСМ е лицемерна кон граѓаните. Зоран Заев ја преполни јавната администрација, а пред да дојдат на власт велеа дека е превработена.

6.Земјоделците излегуваат со сведоштва дека не им се исплатенк субвенции веќе неколку години, Димковски лажеше дека се е исплатено.


Администратор
25/01/2020 23:22