1.Аферата “Канабис милиони” на Заев покажува инфлација од лиценци на фирми блиски до власта и организиран рекет.

2.Противуставно Дескоска ќе зема пари и како министер и како член на Венецијанската комисија.

3.Извештаите покажуваат дека Македонија има хибриден режим, најниски плати и е најкорумпирана во Европа.

4.Две години од “европското” селфи на Заев, а Република Македонија сеуште без почеток на преговорите.

5.СДСМ знаејќи дека ќе ги изгуби изборите, прави поткуп на земјоделците со нивни пари.


Администратор
25/01/2020 00:48