Како што соопшти Регионалниот центар за управување со кризи-Скопје, прекинот е поради уличен дефект Ф-100мм на „Mито Хаџивасилев Јасмин", од предната страна од населба Центар.

Од 08:30 часот ќе имаат прекинување во водоснабдување и корисниците од нас.11-ти Октомври.

Прекинот е поради водоводен приклучок од ф-200мм на бул.„Борис Трајковски" бб.

Корисниците ќе бидат без вода се до санирање на дефектите.


Администратор
12/06/2019 03:47