Со почеток во 12.00 часот на плоштад Македонија (веднаш до Distrikt Bar & Kitchen) во Скопје, ќе се одржи модна парада за позитивна слика на телото насловена “Горда што сум своја“ каде жени без разлика на големината, висината, кожата, “недостатоците“ ќе излезат само во костими за капење со цел да ги убедат жените и мажите да ги „соблечат сите видови на предрасуди“.


Администратор
07/06/2019 03:51