Во пресрет на премиерата на осмата, последна, сезона на телевизиската серијата „Игра на тронови“, продукцијата објави 2,5-минутно потсетување на досегашните епизоди.

Всушност, се работи за само мал дел од главните моменти од серијата, колку што може да собере во две и пол минути.

Премиерата на првата епизода од последната сезона е в недела.


Администратор
11/04/2019 17:22