Синојќа на социјалните мрежи се појави видео на кое може да се види дека во Ново лисиче беше како сцена од хорор филм.

Магла или загаден воздух, не може точно да се утврди бидејќи голем дел од мерните станици не се во функција.


Администратор
12/01/2019 02:52