На 02.12.2018 година во периодот од 00.40 до 02.30 часот полициски службеници извршиле контрола во угостителски објект во село Боговиње, сопственост на Н.С.(34) од село Боговиње.

Притоа, во објектот биле затекнати пет женски лица кои ги забавувале гостите. Од нив две се од Република Македонија, а три се странски државјанки(две од Република Албанија и една од Косово. Странските државјанки биле приведени и задржани во

Полициската станица Тетово за понатамоша постапка.


Администратор
03/12/2018 01:25