Од граѓанската иницијатива „Го сакам Водно“ објавија видео на кое се гледа како багерите кои работата на трасата за пробивање на гасоводот преку Водно продолжиле со работа.

- И покрај сите ветувања дека нема да се продолжи со копање на Водно додека се водат постапки преку државните институции, на државен празник, повторно продолжија со работа...СРАМНО!, стои во објавата на социјалната мрежа фејсбук.


Администратор
11/10/2018 20:34