Девојка од Скопје си запали еден ‘фиш’ и си пуши на улица во Скопје.

Видеото веднаш се прошири на социјалните мрежи.

Скопјанката вели : „Ја почнувам слободата на канабисот“. Преку видеото повикува да ја следат на инстаграм и фејсбук, за сите да може слободно да се шетаат по улица со џоинт.


Администратор
20/04/2018 01:26