Зошто градоначалникот на Скопје, Петре Шилегов има богатство за кое нема покритие како е стекнато?

Како тендерите на град Скопје секогаш завршуваат со најскапата понудена понуда?

Како градот ги мести тендерите?

Кои се омилените компании на Шилегов?

Во 11.30 часот ќе обелодениме докази за аферата "Профитер". Следете!


Администратор
26/09/2021 03:22