Денеска (20.09.2021) во 10.15 часот на ул.„Апостол Гусларот" во Скопје, Оперативен тим Потраги, врз основа на потерница од Основен Суд-Скопје 1, го лиши од слобода А.Ќ.(46) од Скопје за издржување казна затвор од една година за сторено кривично дело по член 186 од Кривичниот законик.


Администратор
20/09/2021 16:29