Каде се хеликоптерите? Каде се авионите??? Авионите 3 (три) години немаат полетано. Пропаѓаат без сервис и НЕ се користат поради НЕСПОСОБНОСТ на власта.

Што прават 10 институции? Авионите се под ЦУК и ДЗС тие се под Владата, под Заев, под МВР на Спасовски.

Каде се хеликоптерите? АРМ е под Пендаровски и МО на Шекеринска. Помошта КАТАСТРОФАЛНО доцни.

- ковид со НАЈВИСОКА смртност во светот

- последни во Европа добивме вакцини

- нема лични документи

- куќи горат зашто нема противпожарни авиони

Заевистан е “failed state”.

Оставка! Оставка!


Администратор
02/08/2021 22:45