Македонскиот актер, водител и пејач Жарко Димоски денеска на настан со уникатен карактер „Equinox“, ќе ја промовира неговата прва книга „Пеперутка“.

Истовремено, Димоски во „Ragusa 360“ ќе ја промовира и неговата нова песна „Танцувај со мене“ и видео записот за неа.


Администратор
14/06/2021 10:51