По префрлувањето на топката помеѓу институциите односно помеѓу извшната и судската власт за тоа кој е виновен и кој го направил пропустот при бегството на Сашо Мијалков, Богдан Илиевски го најде „кривецот“. Тој вели дека Наќе Чулев е крив и треба да си поднесе оставка.

Имајќи предвид дека:

-Заев не е виновен, тој е разочаран и загрижен. Обиџуко не е виновен, тој е исчезнат. ВиРус не е виновна, таа прва пријавила. Мислам дека Наќе треба да поднесе оставка, коментира Илиевски.


Администратор
23/02/2021 01:57