По информацијата дека и во Македонија е регистриран новиот мутиран вид на Ковид-19 кој се појави во Велика Британија на социјалните мрежи коментар даде и Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски.

- Додека чекаме вакцини, нема, па има британски сој на #COVID во земјава? Разликата во различните тврдења е 5 дена. Власта на Зоран Заев е без компас, за жал на штета на здравјето на граѓаните, коментира Мицкоски.


Администратор
27/01/2021 23:13