„Ниси сама“ е песната посветена за силуваните актерки Милена Радуловиќ и Ива Илинчиќ од страна на професорот по глума Мика Алексиќ, скандал кој ја тресе Србија во последната недела.

Текстот е дело на Момчило Бајагиќ Бајага а Бранко Ѓуриќ со неговиот бенд Бомбај Штампа се изведувачи на истата.


Администратор
25/01/2021 01:21