По денешната јавна потврда дека Србија ќе ни даде 8.000 вакцини од компанијата Фајзер против Ковид-19. откако не добивме ниту од Бугарија ниту од Грција, а особено за оние од Софија се правеа пр драми, актерот Сашо Тасевски прашува истите да не заглавиле на пругата Скопје - Софија.

Еј од Србија ги испроси вакцините, ни во ЕУ се, ни во НАТО! Одете удавете се во Вардар со министерот! Eeeх Зоки Зоки, се уби од плукање по Србите, за да им направиш ќеф на Бугарите, а гледаш, Србите повеќе вакцини ќе ти дадат од браќата ти Бугари. А тие бугарските ги зема или уште патуваат по пругата Софија - Скопје? Еј од Србија ги испроси, ни во ЕУ се, ни во НАТО. Одете удавете се во Вардар со министерот – коментира актерот Сашо Тасевски.


Администратор
19/01/2021 00:38