Откако минатата недела му беше дијагностициран коронавирус, Претседателот на Комисијата за заразни болести Жарко Караџовски е хоспитализиран на инфективната клиника во Скопје.

Од Клиниката потврдија дека епидемилогот заедно со неговата сопруга се во добра здравствена состојба.

Како што велат од таму, тие се лекуваат само со лекови и немаат потреба од кислородна поддршка.


Администратор
09/01/2021 23:50