Проектот „Реобмислување на европски режисери: филм, музика и поезија“ вечер, во 20 часот, ќе се реализира во „Europe House Skopje“. Интердисциплинарниот проект во развој подразбира фузија на поезија, филм и музика.

Ќе настапат Бранислав Николов, Гоце Јованоски и Дејан Трајкоски.

Настанот ќе може да се проследи само во живо преку стрим на следниот линк: https://bit.ly/31qhNH2


Администратор
26/10/2020 14:51