Во текот на изминатото деноноќие (25/26.10.2020) на територијата на Република Македонија, по однос на мерката за носење лична заштита на лице, регистрирани се 697 прекршоци.

Министерството за внатрешни работи апелира до граѓаните да ги почитуваат мерките и протоколите донесени од Владата, со цел справување со ковид-19.


Администратор
26/10/2020 11:39