Народната банка објави ново видео од серијалот едукативни анимирани видеа „Со Народната банка во светот на финансиите“, посветено на електронското банкарство.

Народна банка ги изработува видеата со поддршка од Европскиот фонд за Југоисточна Европа (ЕФСЕ).

Видеото е достапно и на официјалните страници на Народната банка на социјалните мрежи (Фејсбук, Твитер, Инстаграм).


Администратор
04/06/2020 15:11