Менаџментот на Евролигата на капитените на тимовите ги претстави можните сценарија за крајот на сезоната. Раководството на елитното кошаркарско натпреварување утре (25 мај) ќе донесе конечна одлука за можноста за продолжување на сезоната во советот на организацијата, пренесе „Спортандо“.

Досега, повеќето клубови и играчи се спротивставија на продолжување на сезоната.

Евролигата беше прекината по 28 кола од предвиднеите 34.


Администратор
25/05/2020 00:37