Емилија Динева со потекло од Јосифово а која живеела во Дојран е жената која трагично го заврши животот на 43 годишна возраст но воедно е и жената која ја обедини Македонија и во историјата ќе влезе како прв посмртен донот.

Динева е жената чии органи, едно срце и два бубрези ќе го продолжат животот на тројца други луѓе.

Емилија Динева го загуби својот живот во сообраќајна несреќа која ја направила во понеделникот но за жал по неколкудневната кома не успеала да се разбуди.


Администратор
23/05/2020 19:33