Граѓани од улица „Леринска“ во Битола пријавиле во СВР-Битола дека вчера во попладневните часови, битолчанка со својот автомобил ја оштетила фасадата на зградата, поради неуспешен обид за паркирање.

Од СВР-Битола информираат дека пријавата е пристигната, архивирана и се истражуваат причините за регистрираниот настан.


Администратор
22/05/2020 12:10