Од 9 до 13 часот денеска без напојување со електрична енергија ќе бидат корисниците од село Другово во Општина Кичево.

Како што соопштуваат од РЦУК – Кичево, прекинот во напојување со електрична енергија ќе биде поради реконструкција и модернизирање на електро дистрибутивната мрежа.


Администратор
08/04/2020 13:02