Во Црна Гора вчера се потврдени уште два случаи со Ковид-19, со што бројот на заболени се искачи на 84, соопшти црногорскиот Институт за јавно здравје.

Под здраствено-санитарен надзор во Црна Гора се 6.278 луѓе.

Најголем број заразени има во Тузим 31, а во Подгорица заразени се 28 лица.


Администратор
29/03/2020 11:47