Во Општина Кисела Вода на повеќе локации и денеска продолжи садењето листопадни дрва, елки и декоративни зимзелени садници од родот Туја, на празните тревни површини.

Активностите за разубавување на Кисела Вода, најавија од Општината, ќе продолжат да се одвиваат и во текот на утрешниот ден.


Администратор
24/02/2020 15:43