Во СВР Скопје вчера во 18:12 часот вработена во Ургентен центар – Неврологија при Комплексот клиники „Мајка Тереза“ пријавила нарушување на јавниот ред и мир од страна на неколку лица кои дошле на клиниката, се однесувале агресивно и им се заканувале на вработените.


Администратор
17/02/2020 01:10