Откако заврши пленарната расправа за Законот за ЈО и откако во Собранието власта немаше доволно пратеници за гласање, односно двотретинско мнозинство, Џафери иронично ги праша пратениците од владеачкото мнозинство каде се сега фејсбук-мејкерите?

-Видете која е иронијата почитувани колеги Фејсбук мејкери, во 21:20 завршува дискусијата по предлог законот а вие кај сте? Ама може да ми се прати порака по која динамика да работам, истакна Џафери.

Тој додаде дека гласањето ќе биде дополнително ставено на дневен ред пред пратениците.


Администратор
14/02/2020 23:28