Постојаната анкетна комисија за заштита на слободата и правата на граѓанинот денеска организира јавна расправа на тема „Проблемите на повратниците од земјите на Европската Унија согласно реадмисионите договори“.

На јавната расправа, како што е најавено, ќе се обратат претседателот на Комисијата Фадил Зендели и министерот без ресор задолжен за имплементација на Стратегијата за подобрување на состојбата на Ромите, Музафер Бајрам.


Администратор
24/01/2020 10:59