Твитерџика со псевдоним „Сирка“, објави дека за цена од 10 долари, ги брише поранешните љубовници од фотографии. Заинтересираните веднаш почнаа да се јавуваат…

Интересот потоа бил дотолку голем, што „Сирка“ на почетоков на месецов ја подигна цената на 15 долари од слика. – …За сите вас кои се јавивте додека беше 10 долари, ќе го направам тоа по почетната цена, додава таа во последниот оглас.

Набргу потоа се јавија и други со Фотошоп-вештини, кои се понудија да ги бришат љубовниците бесплатно.


Администратор
21/01/2020 15:01