Генералот Касим Сулејмани имаше силна поддршка од народот, стои во одговорот од Иранската амбасада во Скопје, на прашањата на Алфа.

- Нападот на американските воени бази во Ирак е во насока на борбата против светскиот експанзионизам и според повелба на Обединетите Нации. Истовремено почитувајќи го суверенитетот на Ирак. По ова и Трамп беше принуден да изјави дека САД се подготвени за мир, стои во реакцијата од амбасадата на Иран во Македонија


Администратор
10/01/2020 01:01