Зоран Заев и Спасовски молчат за долгот на СДСМ од 2.5 милиони денари.

Ако постои синоним за зборот лицемерие тогаш тој ќе се Зоран Заев и СДСМ.

Практично тие прават политичка хајка со впрегнати државни институции врз ВМРО-ДПМНЕ, а го кријат очигледниот долг на СДСМ кој е во износ од 2.5 милиони денари.

Се уште не кажаа на јавноста според кој член на законот постоењето на долг е казниво, бидејќи таков член во законот не постои.

Криминалната двојка Заев и Спасовски молчат за тоа кому му должат.

Дали е точно дека фирмите кон кои должи СДСМ молчат зошто добиваат закани и уцени од власта?

СДСМ мора да каже кои се фирмите кон кои должат, и зошто тие се тајна.

Дали сега Михаузен Костадинов ќе излезе да даде одговори или ќе се сокрие позади уште едно алиби соопштение?

Интегрален текст од прес-конференција на портпаролот на ВМРО-ДПМНЕ, Наум Стоилковски.


Администратор
08/12/2019 13:58