Во Општина Аеродром денеска ќе почне акција за садење дрвја.

Листопадни и зимзелени садници ќе садат советници, спортисти од Аеродром, естрадни ѕвезди, граѓани, екоактивисти и општинската администрација.

На настанот, што ќе почне пред ООУ „Ѓорѓија Пулевски" ќе присуствува и градоначалникот на Општина Аеродром, Златко Марин


Администратор
07/12/2019 09:19