Министерката за финансии Нина Ангеловска, извршниот секретар на Македонска банкарска асоцијација Милена Перчинкова и претседателот на Градежната комора при Сојузот на стопански комори, Ивица Јакимовски денеска ќе ги посетат штандовите на учесниците на Саемот „Купи куќа, купи стан“.

Пред обилколката на штандовите на Саемот, што се одржува во Скопје Сити Мол, тие ќе имаат свои обраќања.


Администратор
07/12/2019 08:12