Околу 4 часот по полноќ, долготраен земјотрес ги разбуди Скопјани.

Засега немa официјални информации за силата на земјотресот, бидејќи страната на Европската сеизмичка агенција која прави апдејт на регистрирани земјотреси на секои две минути не е во функција.

Единствено што може да се заклучи дека социјалните мрежи за кратко време се преплавени со коментари за земјотресот.


Администратор
26/11/2019 04:18