Мила Царовска и Борче Георгиевски ги манипулираат граѓаните на Гази Баба. СДСМ вети 5 нови градинки. Три години како се на власт, само една градинка е отпочната, а четири не се ниту на повидок.

СДСМ вети многу, а не реализира ништо.

Градинката во Стајковци која ја ветија, а само фрлија камен темелник, цела година не е мрдната од мртва точка.

Царовска и Георгиевски ветија изградба на нови градинки во Трубарево, Инџиково, Сингелиќ и Ќерамидница, три години СДСМ е централна власт, а две години локална, овие градинки не се ниту отпочнати.

СДСМ имаше три години да го реализира ветеното, тие не направија ништо. Затоа на 12 април си заминуваат.

Со почит, Центар за комуникации на ВМРО-ДПМНЕ


Администратор
19/11/2019 12:01