Социјалните мрежи во текот на вчерашниот ден беа прелавени со фотографијата на која може да се види како инвалидно лице сам си прави пристапна патека пред влезот на неговиот дом.

Според описот на фотографијата во кој пишува: „Ми се плаче, а Златко Марин на клоци ми се дига, мизерија“, може да се заклучи дека станува збор за жител на скопската населба Аеродром.


Администратор
19/11/2019 11:31