Денеска, со почеток во 12:00 часот, во медија центарот на Владата, претседателот на Владата на Република Македонија, Зоран Заев ќе одржи прес-конференција.

Темата за прес-конференцијата не е соопштена од страна на ПР службата во Владата, но се претпоставува дека ќе биде поврзана со објавувањето на аудио разговорите кои ги имал со „Столтенберг“ и „Порошенко“, односно руските пранкери.


Администратор
09/07/2019 11:05