Пратеникот Павле Богоевски во обид ја оправда аудио снимката која вчера одекна во јавноста на својот фејсбук истакна дека истата е автентична и дека не е дел од аудио разговорите кој ги поседуваше и објавуваше лидерот на тогашната опозиција Зоран Заев.

Богоевски во коментар на својот пост напиша дека е снимен пред неколку месеци од страна на таксист кој ја злоупотребил снимката.

Инаку во аудиото се слуша како пратеникот Богоевски нарачува „пола“ за 2.500 и бара да биде убаво,


Администратор
15/05/2019 19:20