Бугарскиот премиер Бојко Борисов на својот фејсбук изрази длабоко жалење за несреќата која денеска се случи на патот Скопје – Тетово и упати сочувство до семејствата на загинатите патници, и желби за побрзо оздравување на повредените.


Администратор
14/02/2019 01:51