Со длабоко жалење и неверување ја примив страшната вест за автобуската сообраќајна несреќа, напиша на фејсбук Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски.

Искрено сочуство до семејствата на оние кои ги загубија животите.

Нашите молитви се со семејствата на настраданите и повредените од оваа страотна несреќа.

ВМРО-ДПМНЕ со своите расположливи капацитети стои на располагање да помогне.


Администратор
13/02/2019 21:05