Министерот за економија Крешник Бектеши денеска ќе прими делегација од Република Косово предводена од министерот за економски развој Валдрин Лука.

Бектеши и Лука ќе одржат работен состанок и ќе потпишат Меморандум за разбирање во енергетскиот сектор меѓу двете министерства.


Администратор
11/02/2019 10:08