После оваа агонија, смртта ќе ги одвои телото и духот на татковината. Телото ќе се распаѓа, а духот ќе стане светлина. Ќе се обединиме сите кои живееме во верба и надеж, посилни и сплотени во ИДЕЈАТА ЗА МАКЕДОНИЈА!, пишува оперскиот пејач, Игор Дурловски на својот Фејсбук профил по изгласувањето на уставните измени со цел промена на името на Република Македонија.


Администратор
12/01/2019 02:51