Познатиот македонски актер Рубенс Муратовски разочаран од последните случувања околу промена на Уставот и името на државата на својот Твитер ја искоментира политичката ситуација. Имено тој вели дека му е срам што е дел и живее со генерацијата која симболично ја yбивa Македонија.

Срам ми е што живеам со генерација која ја yби Македонија, пишува актерот Муратовски на Твитер.


Администратор
11/01/2019 16:05