- БЕСА прифати нивните барања да бидат ставени во друг закон откако ќе влезе Македонија во НАТО, а не во уставниот законик. На ваквиот договор се согласија и двајцата пратеници од Беса да гласаат, вели нашиот извор.

Според информациите до вечер ќе се заврши третата фаза односно ќе се усвојат уставните измени.


Администратор
11/01/2019 15:54