Снегот и замрзнатите улици можат да ги наполниат болниците. Таква е праксата од претходните години.

Општините потрошија илјадници евра за набавка на опрема и сол, и да не забораваат дека треба да ги употребат.

Народниот правобранител им порачува на граѓаните да не ја чекаат правдата и правата, туку да се борат за неа. За скршениците кои настанале како последица од нерасчистените улици, граѓаните можат да ја тужат општината во која паднале.


Администратор
11/01/2019 01:21