„Македонија - Блокира„ денес, среда, 3 декември 2019 ќе одржи собир пред домот на пратеничката Емилија Александрова која е една од 8-те пребегани и уценети пратеници. На протестот ќе и биде предадено писмо на пратеничката Александрова зошто не треба да гласа за уставните измени. Собирно место е пред Собранието на Република Македонија во 18:30 часот кога ќе тргне поворката кон домот на пратеничката.


Администратор
03/01/2019 15:13