Раководството на ВМРО-ДПМНЕ вечерва оддржува седница на централниот комитет во седиштето на партијата.

Највисоко на агендата на вечерашниот состанок се очекува да бидат актуелната политичка состојба во земјава и неодамнешната посета на делегацијата на ВМРО-ДПМНЕ во Хелсинки, на конгресот на ЕПП.


Администратор
11/11/2018 02:10